yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için sınırlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın vakaları birgani kuruluşda en pıtrak muhaliflaşılan ve resmî tehlikelere ezgi harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Fakat kapıların ne tarafa sevap açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle yaraşıklı şekilde imalat ve montaj yaratıcı firmalar açısından en dirimsel sorulardan biridir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz bitirme vadiı 150 metrekare’den lüks ve birden bir küme kesilmeı olan umumi binalarda, misil adeti 4’ten fazla olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zorunlu kılınmıştır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik yangın kapısı halinde hariçya doğruca birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Elan ali konutlarda veya maslahatyerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını elde etmek üzere çabucak ziyade yangın merdiveni bile zorunlu tutulabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen binada yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar can kurtarmaktadır.

Binanın içinden horya yakın nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından yardım alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında prosedür adımları umumiyetle şunları karınerir:

Report this wiki page